| "Patent çalışmaları istihdam sorununu çözer" - (03.12.2007) |
|
Türkiye'de marka ve patent alanında firmalara destek verip seminerler düzenleyen Destek Patent'in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, istihdama çözüm olarak patent çalışmalarına önem verilmesi gerektiğini söylüyor. Kaynak: http://www.kariyer.net/kariyerRehberi/kariyerRehberiDetay.kariyer?prt=81&kn=316 |
ONERA olarak; PDM, PLM, ALM, QLM, SLM ve AR başta olmak üzere dijital çağa yön veren çözümler ile "eş zamanlı mühendislik" ve "tek-gerçek bilgi kaynağı" yaklaşımlarının sunduğu avantajları kullanarak, iş ortaklarımıza kurumsal hedeflerini destekleyen çözümler sunmayı ve onlara değer katmayı hedefliyoruz.
Hedeflerinize ulaşabilmeniz için size sunabileceğimiz çözümleri ve faydaları aktarmaktan memnuniyet duyacağız. Bize ulaşmak için tıklayın.
| Haberler Arşivi |
| Makaleler Arşivi |
| Articles Archieve |
| Projeler Arşivi |
| Kurumsal Yazılımlar Arşivi |
| Kariyer Merkezi Arşivi |
| PLM Eğitimi ™ |